FM13X

Maakt korte metten met mengen.

Hoewel het vaak over het hoofd wordt gezien, is boorvloeistofbeheer een vitaal onderdeel van het volledige horizontale gestuurde (HDD) boorproces. Het speelt een belangrijke rol bij het navolgen van bepaalde veiligheidsvoorschriften, maar ook bij het beheersen van de kosten en productiviteit. De geüpdate lijn van Ditch Witch boorvloeistofbeheersystemen geeft de norm aan voor boorvloeistofbeheer in de HDD-branche. De geüpdate systemen hebben nieuwe ontwerpfuncties gekregen om aan de hoge standaarden voor boorproductiviteit te voldoen, de boorvloeistofstroom te verhogen, de duurzaamheid te verbeteren en snellere mengcyclustijden en opbrengsttijden te realiseren. De Ditch Witch-familie van boorvloeistofbeheersystemen omvat de FT5, FM5X, FM13X en FM25X om te voldoen aan de eisen van elk klein tot middelgroot HDD-project.

Eigenschappen

 • Mengen bentoniet boorspoeling
 • Efficiënt
 • Easy to use

Neem contact met ons op

Meer informatie?

FUNCTIES EN VOORDELEN

 • De FM13X wordt aangedreven door een 11,7 pk motor uitgerust met een standaard 1892,7 l- of optioneel 3596 l-tank om te voldoen aan de eisen van jobs voor nutsvoorzieningen met een middelgrote diameter. De unit ondersteunt HDD boorunits van alle maten.
 • Een Flomax® pomp met hoog vermogen levert 757 l/min boorvloeistof met een viscositeit van 42.
  Een mengkanaal uit één stuk verwerkt 8 zakken, met een opbrengst van 3785 l boorvloeistof in minder dan 8 minuten.
  Een nieuw wet hopperontwerp vergroot de venturi-inlaat van 1,25 naar 2 inch — een opening die 60 procent groter is voor materiaaldoorstroming en superieur boorvloeistof mengen. En de steile zijkanten van het ontwerp helpen om mengcycli te versnellen.
 • Een ge-updatet intern venturi-ontwerp optimaliseert de boorvloeistofsnelheid, waardoor de totale systeemproductiviteit wordt verhoogd.
 • De unit is ontworpen met een poedergecoate finish en daardoor duurzamer, economischer en beter bestand tegen splinters, roest of degeneratie.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch FM13X bentoniet installatie kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.