FM5X

Maak het u gemakkelijker.

Hoewel het vaak over het hoofd wordt gezien, is boorvloeistofbeheer een vitaal onderdeel van het volledige horizontale gestuurde (HDD) boorproces. Het speelt een belangrijke rol bij het navolgen van bepaalde veiligheidsvoorschriften, maar ook bij het beheersen van de kosten en productiviteit. De geüpdate lijn van Ditch Witch boorvloeistofbeheersystemen geeft de norm aan voor boorvloeistofbeheer in de HDD-branche. De geüpdate systemen hebben nieuwe ontwerpfuncties gekregen om aan de hoge standaarden voor boorproductiviteit te voldoen, de boorvloeistofstroom te verhogen, de duurzaamheid te verbeteren en snellere mengcyclustijden en opbrengsttijden te realiseren. De Ditch Witch-familie van boorvloeistofbeheersystemen omvat de FT5, FM5X, FM13X en FM25X om te voldoen aan de eisen van elk klein tot middelgroot HDD-project.

Eigenschappen

 • Mengen bentoniet boorspoeling
 • Efficiënt
 • Easy to use

Neem contact met ons op

Meer informatie?

FUNCTIES EN VOORDELEN

 • De FM5X wordt aangedreven door een 5 pk Honda® motor uitgerust met een standaard 757 l- of optioneel 1892,7 l-tank om te voldoen aan de eisen van jobs voor nutsvoorzieningen met een kleinere diameter en kortere afstand. De unit ondersteunt JT10- en enkele JT20-toepassingen.
 • Een Flomax®-pomp met hoog vermogen levert 160 gpm (606 l/min) doorstroming en werkt tot maximaal 10 procent efficiënter dan vorige modellen — dat alles zonder extra paardenkrachten.
 • Flexibele pompmontage biedt diverse setupconfiguraties om tegemoet te komen aan de eisen voor HDD-jobs met kleine diameters.
 • Een nieuw wet hopperontwerp vergroot de venturi-inlaat van 1,25 naar 2 inch — een opening die 60 procent groter is voor materiaaldoorstroming en superieur boorvloeistof mengen. En de steile zijkanten van het ontwerp helpen om mengcycli te versnellen.
 • Een ge-updatet intern venturi-ontwerp optimaliseert de boorvloeistofsnelheid, waardoor de totale systeemproductiviteit wordt verhoogd.
 • De unit is ontworpen met een poedergecoate finish en daardoor duurzamer, economischer en beter bestand tegen splinters, roest of degeneratie.
  Door het smalle ontwerp van de tank kan de unit op een trailer naast een boorunit worden geplaatst, voor makkelijker transport naar, en minder kosten op de jobsite.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch FM5X bentoniet installatie kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?