HG375

Hoogste treksnelheid en payout in zijn klasse.

Als u een gasleiding snijdt of een product intrekt kunnen de materialen waar u mee werkt verschillend zijn. De lengte en de ligging van de runs kan variëren. De eisen van de klant kunnen variëren. Met de HG375 krijgt u onbeperkt proportionele controle van maximaal 3,75 ton trekkracht met lijnpayout en terugtreksnelheden tot 20 procent sneller dan haspels van de concurrentie. Nu kunt u sneller voldoen aan de unieke eisen van elke job. En terwijl elke operator kan zeggen dat hij de job goed heeft uitgevoerd, is de Hydroguide HG375 boven elke twijfel verheven. Het optionele datatrackingsysteem van de unit registreert prestatie-informatie die u kunt gebruiken voor uw eigen documentatie, voor training of voor uw projectrapporten. Met de HG375 spreken de data voor zich. En als u met uw jobs komt te werken in de buurt van elektrische nutsvoorzieningen, is HammerHead Trenchless de enige haspelfabrikant die een optioneel Electrical Strike Indicator Device (ESID) aanbiedt voor extra veiligheid.

Eigenschappen

  • Aanleg glasvezel
  • Intrekken kabels
  • Efficiënt
  • Compact

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Meer informatie?

PROPORTIONEEL VERMOGEN-NAAR-SNELHEID

Met de HG375 krijgt u onbeperkte variabele controle van maximaal 3,75 ton kracht met payout/trekkrachtsnelheden van 7,5 cm tot 58,82 m per minuut — ideaal voor het trekken van plastic gaspijpen van 3,75 cm tot 15 cm in diameter, bij het terugtrekken van product of het reinigen van rioolpijp.

OP DATA GEBASEERDE PRODUCTIVITEIT

De optionele makkelijk afleesbare Precision Digital Job Data-recorder houdt de lijnsnelheid, afstand, kracht en druk bij. Plug een USB-flashstation in om data te downloaden, of sluit de optionele printer aan voor een uitdraai op papier ter plaatse. De opnamefrequentie kan worden geprogrammeerd tot maximaal 1024 monsterpunten per trekhandeling. Als uw project voltooid is, plug dan gewoon een USB-flashstation in om de data te downloaden of sluit de optionele printer aan en druk kracht- en afstandsdata ter plekke af. De beschikbare data op het scherm omvat: afstand, kracht, snelheid en druk. Weergave-opties omvatten: SAE/metrische eenheden en displaycontrast. Instelopties omvatten: dataregistratiefrequentie, taal, databeheer en maximale kracht. Verzamelde data kunnen worden gewist of gereset op elk moment tijdens opname.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw HammerHead HG375 kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.