RT45

Veelzijdige ride-on kettinggraver.

Er is een makkelijke manier om de ideale machine te onthouden voor het graven van 1,2 tot 1,5 m sleuven: de Ditch Witch RT45. Met zijn direct gekoppelde kettinggraafmotor met hoog koppel en Tier 4-motor heeft de RT45 meer dan voldoende vermogen om zich door de aarde te wringen — met uw keus van kettinggraver, kraan, zaagblad, trilploeg, microtrencher, of combinatietrencher/plaataccessoires — terwijl u het ruime en comfortabele operatorstation gebruikt. Met alle door klanten voorgestelde ontwerpfuncties is het geen verrassing dat de RT45 gedurende de laatste 50 jaar de eerste keus is geweest in zijn pk-klasse in de verhuurbranche.

Eigenschappen

Motorvermogen: 42,2 / 49 pk

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

De Tier 4,49 pk (36,5-kW) Deutz®-dieselmotor is ontworpen voor minimaal onderhoud en maximale operatorproductiviteit.

PRODUCTIVITEIT

  • Geavanceerd luchtfiltersysteem dat is ontworpen om de prestaties van de motor te verhogen. De luchtfilterelementen zijn makkelijk toegankelijk en te vervangen.
  • Direct gekoppelde kettinggraafmotor met hoog koppel, ontworpen voor hogere productie en betrouwbaarheid.
  • De servicepunten van de motor zijn makkelijk toegankelijk vanaf één kant, waardoor het onderhoud wordt vereenvoudigd.

ROBUUST ONTWERP

  • Geavanceerd aanwezigheidssysteem voor de operator, ontworpen om de veiligheid te verhogen bij het stoppen van de motor en het verlaten van de operatorstoel.
  • Uitzonderlijke veelzijdigheid: accessoires omvatten een centerline of een kettinggraver met dubbele positie, trilploeg, zaagblad, microtrencher, combinatietrencher/plaat en kraan.
  • Het monochrome lcd-display vermeldt alle motordiagnostiek en makkelijk af te lezen meters.

GEBRUIKSGEMAK

  • Gebruiksvriendelijke bediening met kleurgecodeerde snelheid/richting en accessoire-bedieningselementen; backfillblade wordt bediend met een zeer responsieve joystick.
  • Gemakkelijk te bedienen voetpedaal bestuurt de oneindig variabele voorwaartse en achterwaartse rijaandrijving.

OPERATORSTATION

  • Het operatorstation heeft een uit één stuk gegoten instrumentenconsole, ontworpen voor meer beenruimte en betere zichtbaarheid.
  • Uitlaatsysteem is gemonteerd onder een samengestelde kap met een horizontale uitlaatpijp, die geluid en hete lucht van de operator af blaast.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch RT45 kettinggraver kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

 

Neem contact met ons op

Meer informatie?