RT80 Quad

Een quad die alles kan.

Korte stukjes tot lange trajecten en alles daartussenin, de Ditch Witch RT80 Quad is een ploeg die het allemaal kan. Deze uitzonderlijk krachtige, duurzame en robuuste machine is volledig ontworpen en vervaardigd door de Ditch Witch-organisatie voor een uitstekende tractie en geweldige prestaties op ruw en ongelijkmatig terrein. De drie schakelsnelheden van de RT80 Quad — drie snelheden vooruit, drie achteruit — levert het vermogen dat u nodig heeft, wannéér u het nodig heeft, om elke werf aan te kunnen. En het innovatieve Quad Track System draait over het middelpunt van de as, een ontwerp dat zorgt voor uitzonderlijke machinestabiliteit onder alle condities.

Eigenschappen

Motorvermogen: 74 pk

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

De Deutz® Tier 4 turbodieselmotor met 74 gross pk / 55,4 kW en een compacte footprint stellen de RT80 Quad in staat om grote jobs op smalle locaties mogelijk te maken. In landen met minder reguleringen is ook een Tier 4i-motor beschikbaar.

PRODUCTIVITEIT

  • Reusachtige ascapaciteit voor de beste statische laadkwalificatie van 39.000 lb / 17.690 kg en het beste losbreekmoment in zijn klasse van 35.215 lb / 13.944 kg voor ploegtoepassingen.
  • De drie schakelsnelheden zijn superieur aan de twee rijsnelheden van de concurrenten en geven u meer opties als de condities van de werf en de vereisten zich wijzigen.
  • De standaard achterstuurfunctie geeft de RT80 Quad een kleinere draaicirkel en is daardoor beter te manoeuvreren op nauwe locaties, terwijl ons innovatieve visgraatprofiel meer grip op de bodem heeft voor maximale productiviteit.
  • Bij het ploegen of graven stelt de standaard cruisecontrol u in staat om optimale prestaties te handhaven bij veel verschillende bodemcondities.

ROBUUST ONTWERP

  • De backfillblade arm heeft hetzelfde zware ontwerp als de Ditch Witch RT115 Quad, voor extra kracht en duurzaamheid.
  • Elektronische potentiometers geven de operator nauwkeurige controle over de rijsnelheid en accessoires.

GEBRUIKSGEMAK

Afneembare zijpanelen voor gemakkelijke toegang tot alle onderhoudspunten in het motorcompartiment.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch RT80 quad kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?