Air Hammer

Ditch Witch All Terrain gestuurde boormachines dragen hun naam omdat ze met uitzonderlijke efficiëntie hun werk uitvoeren over een breed gebied aan bodemformaties, van gemengde harde bodem tot keien en massief gesteente. Als de Ditch Witch All Terrain-productie wordt uitgerust met een All Terrain Air Hammer, is zelfs werken in de hardste steensoort mogelijk. Belangrijker is dat de All Terrain Air Hammer uw productiviteit uitbreidt.

Eigenschappen

De All Terrain Air Hammer is ontworpen om door te dringen in uitzonderlijk harde steen van 20.000 psi / 1379 bar tot 35.000 psi / 2413 bar en harder. Waar roterende units en mudmotors effectiviteit verliezen, is de Air Hammer meer dan 50 procent productiever in harde steen dan roterend boren.

Neem contact met ons op

Meer informatie?

PRODUCTIVITEIT

  • Geavanceerde technologie stelt de All Terrain Air Hammer in staat om continu te boren terwijl hij wordt bestuurd, een exclusieve All Terrain boorfunctie die superieure productiviteit tot gevolg heeft. Bij andere air hammers moet de boorrotatie worden gestopt om van richting te veranderen.
  • De hoogste prestaties worden bereikt bij gebruik met de Rockmaster™ Air Housing (geleverd in de All Terrain Air Hammer kit), die grotere luchtpoorten heeft, waardoor de productie wordt verhoogd.
  • Zowel de JT4020 All Terrain en de AT100 All Terrain hebben standaard cruisecontrol die druk- en rotatie-instellingen behouden, wat de operator ontlast en de productiviteit verhoogt.
  • Minimale kosten voor het opruimen van boorresten: indien juist gebruikt laat de All Terrain Hammer alleen droge passages achter en een relatief kleine hoeveelheid schuim dat downhole is gebruikt om afgesneden delen te verwijderen.
  • Een zeer lage stroomsnelheid — 4 gpm / 15 l/min — betekent lage boorvloeistofkosten; een gepatenteerde hydrocycloon heeft een impeller (rotorblad) die de hoeveelheid boorvloeistof in de Air Hammer en op de jobsite vermindert.

INNOVATIEF ONTWERP

  • De All Terrain Air Hammer is compatibel met de Ditch Witch JT4020 All Terrain, AT60 All Terrain en AT100 All Terrain gestuurde boormachines en boort zich snel en kosteneffectief een weg door de hardste steen.
  • In tegenstelling tot andere air hammers op de markt heeft de All Terrain Air Hammer geen olie- of boorspoeling nodig, waardoor de productiekosten lager zijn.
  • All Terrain Air Hammer wordt gesmeerd met water en kan werken in gebieden waar schade zeer gevoelig is.
  • De complete kit bevat de All Terrain Air Hammer; convex bit, bit jaw en jaw montage; twee schuifpennen; Rockmaster Air Housing; en een boorvloeistofpomp en air adapter kit.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch All-Terrain Air Hammer kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?