Portaburst

Om aan de groeiende vraag voor laterale rioolvervanging te voldoen werken aannemers steeds meer met sleufloze laterale vervanging. Met sleufloze laterale vervanging kunt u uw klant de onplezierige bijwerkingen van open laterale vervanging besparen en tegelijkertijd uw bedrijf laten groeien. Het HammerHead® PortaBurst® laterale vervangingssysteem is een portable, kosteneffectieve en efficiënte methode voor het vervangen van 2″ tot 6″ / 5 tot 15 cm laterale pijpen in zeer korte tijd en de nieuwe pijp kan dezelfde maat hebben als de oude pijp, of zelfs een maat groter.

Neem contact met ons op

Meer informatie?

 • PORTABURST PB30G2: MINIMALE PUT. MAXIMALE WINST.
  Voor uw moeilijke laterale pipe bursting-jobs moet uw systeem voldoen aan twee vereisten — het vermogen om de job snel te klaren en de duurzaamheid om na de burst weer klaar voor gebruik te zijn. De robuuste HammerHead PortaBurst PB30G2 vervangt 2″ tot 6″ / 5 tot 15 cm laterale pijpen met een trekkracht van maximaal 30 ton. De compacte footprint vereist minimale afgraving en het systeem is gebouwd om minder tijd te verliezen en productiviteit te maximaliseren. Door het gebruikersvriendelijke modulaire ontwerp is hij makkelijk te bedienen, te installeren en te transporteren. Bovendien maken Quick Grip burst-koppen het makkelijk om veilig nieuwe pijpen te bevestigen zonder handgereedschap. Met een dergelijke efficiency is de PortaBurst PB30G2 het ideale systeem voor winstgevende laterale vervanging.
 • PORTABURST LIGHTNING®: MAXIMALE PRESTATIES. UITZONDERLIJK PORTABLE
  Bursten in nauwe wijken vraagt om veel vermogen in een kleine vorm. De lichtgewicht gemakkelijk te monteren PortaBurst Lightning is bursting-systeem in vier componenten dat 30 ton trekkracht levert voor een zeer productieve 2- tot 6-inch / 5 tot 15 cm laterale vervanging. Bij het vervangen van ondiepe gangen die alleen een met de hand gegraven put vereisen, heeft u geen apparatuur bij de hand om een zwaar bursting-systeem op zijn plek te zetten. Of als u op plaatsen werkt met beperkte toegang kunt u zich het niet permitteren tijd te verliezen met installatie. De modulaire aluminium constructie maakt het lichtgewicht en makkelijk te monteren/demonteren, dus het manoeuvreren van de unit is geen probleem. De componenten wegen per stuk minder dan 32 kg en het unieke ontwerp van het systeem vereenvoudigt installatie en bediening omdat u staande de klemblokken d.m.v. schroefdraad kunt monteren. Offer vermogen en prestaties niet op voor verplaatsbaarheid als u het kunt combineren. Vergroot uw marges, niet uw putten, met PortaBurst Lightning.
 • QUICK GRIP® BURST HEADS
  Quick Grip burst-koppen geven u de snelste en veiligste verbinding in de branche van de kop naar de vervangende HDPE-pijp. Deze burst-koppen vereisen geen handgereedschap, kunnen buigingen tot 45 graden realiseren en zijn beschikbaar in 4- en 6-inch- / 10 en 15 cm opties. Quick Grip burst-koppen geven u de snelste en veiligste verbinding in de branche van de kop naar de vervangende HDPE-pijp. Deze burst-koppen vereisen geen handgereedschap, kunnen buigingen tot 45 graden realiseren en zijn beschikbaar in 4- en 6-inch- / 10 en 15 cm opties.

 • LAGE DRUK, HOGE PRODUCTIE
  PortaBurst-systemen werken op lage druk, zodat u de keus heeft uit verschillende voedingsopties. Gebruik een speciale besturingsunit of bestuur het systeem vanaf uw kraan- of compacte graafmachine — of andere hydraulische voeding van 3000 psi met een toevoer van tenminste 13 gpm / 49 l/min. De cycluslengte van de 12″ / 30 cm hydraulische cilinder ondersteunt productiesnelheden van maximaal 1,8 meter per minuut.
 • POSITIVE CABLE GRIP-SYSTEEM
  Andere cable-gripsystemen op de markt houden geen constante druk op de kabel als deze meerdere malen wordt gebruikt. Elke keer als ze stoppen om de kabel opnieuw te grijpen, wordt de voortgang vertraagd door een “bungee-effect”. Onze PortaBurste-systemen elimineren het bungee-effect voor betere productiviteit. De aandrijvende cilinder trekt met een positieve grijper op de kabel en een tweede grijper houdt de kabel op zijn plaats terwijl de unit opnieuw start. Het minimaliseren van de bungee zorgt voor een snellere efficiëntere burst.
 • SUPERIEURE ONDERSTEUNING
  Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
  Ook voor uw HammerHead Portaburst PB30G2 kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?