Onderdelen

Ruime Keuze HDD Onderdelen

Ditch Witch-onderdelen / HDD-tooling kunnen direct en veelal uit voorraad door ons geleverd worden. Dit is onderdeel van onze service. We zijn een one stop shop en hebben continu een ruime keuze aan originele onderdelen, boorgereedschappen en accessoires op voorraad in onze eigen magazijnen. Wat niet voorradig is, bestellen we voor u. Het ligt dan binnen enkele dagen voor u klaar. Of wordt door ons bij u bezorgd, net wat u wenst.

Snel Bestellen

Snel Ditch Witch onderdelen zoeken en bestellen?
Kies de juiste HDD tooling met de Ditch Witch HDD Advisor.
Met Ditch Witch Parts Lookup heeft u direct toegang tot onderdelen en operator manuals van alle Ditch Witch machines.
Liever persoonlijk contact? Bel ons gerust of kom langs in onze showroom – u bent van harte welkom!

Waarom Ditch Witch Onderdelen

Originele Ditch Witch-onderdelen zijn zeer duurzaam, betrouwbaar en van ongeëvenaarde kwaliteit. Ze garanderen optimale performance en een minimale stilstand van uw machine. Zodat uw planning niet in gevaar komt en u zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk kunt werken. Want dat is waar Ditch Witch voor staat: We’re here to help you get the job done!

Downhole Tools

U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende reserve- & slijtage onderdelen en gereedschappen:

 • Adapter / X-over
  Adapters en overgangsstukken voor het verbinden van boorkoppen, ruimers en andere boorgereedschappen. Sub savers, snelkoppelingen en trekogen.
 • Boorkop / Drill Head
  Zijlader en achterlader boorkoppen voor harde of zachte grondsoorten.
 • Boorspoeling / Mud
  Baroid Tunnel-Gel / OCKMA, EZ-Mud, Drill Grout en diverse polymeren.
 • Boorstang / Drill Pipe
  Ditch Witch boorstangen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit staal en worden door Ditch Witch in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd. Ditch Witch drillpipe biedt het optimale evenwicht tussen kracht en flexibiliteit.
  Naast boorpijpen van Ditch Witch leveren wij ook Hunting boorstangen.
 • HDD Meetsysteem Accessoires Subsite
 • Ruimer
  Of u nu op zoek bent naar een all-round conische ruimer, een flycutter voor compacte grond of een barrel ruimer: Ditch Witch heeft een uitgebreid assortiment (back)ruimers geschikt voor elke ondergrond. Duurzaam, flexibel en ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden.
 • Smeermiddel / Grease / Kopervet
  Voorkom vroegtijdige slijtage en vastklemmen van boorstangen door deze te beschermen met het juiste smeermiddel. Kopervet heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliën en voorkomt overbelasting en corrosie. Naast kopervet verkopen wij ook biologisch boorvet.
 • Swivel
  Eén zwakke schakel kan uw hele project stilleggen. Bespaar daarom niet op belangrijke onderdelen als pullers, swivels en tabs. Originele Ditch Witch swivels zijn zeer robuust en gaan tot vier keer langer mee dan swivels van andere merken.
 • Trekkop
  Naast standaard trekkoppen leveren wij ook PE las trekkoppen. Duurzaam en van legeringen van de hoogste kwaliteit waar u op kunt blijven vertrouwen.

Direct toegang tot onderdelen en operator manuals.

Ditch Witch Parts Lookup