FX50

Elke werf begint en eindigt met de FX50.

De Ditch Witch FX50 vacuümgraver heeft het vermogen en de functionaliteit om het allemaal te doen, van putboring tot het opruimen van alle restsoorten, HDD-vloeistoffen en slib op de werf. Met uitzonderlijke zuigkracht en waterdruk is de 49 pk / 36,5 kW FX50 net zo veelzijdig als krachtig en kan worden geconfigureerd zoals u wilt, met watertanks, boorresttanks en opties zoals een hydraulische giek en hydraulische klepactivering. De FX50 begeleidt u bij elke stap in de job.

Eigenschappen

 • Schadevrij graven
 • Putboring
 • Effectief
 • Efficiënt vacuüm systeem
 • Reparaties & vrijmaken kabels en leidingen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

 • De 49 pk / 36,5 kW Deutz® dieselmotor levert ruim voldoende vermogen voor alle machinefuncties.
 • Het volledig afgesloten, geïsoleerde en vergrendelbare voedingspack geeft de beste bescherming tegen geluidsoverlast in de branche en beschermt belangrijke componenten tegen weersinvloeden en vandalisme.
 • De automatische koppelingsfunctie koppelt de waterpomp los als het water niet wordt gebruikt, waardoor het volledige systeemvermogen naar de ventilator gaat.
 • Waterdruk kan worden aangepast vanuit het operatorstation aan trottoirkant waarmee alle unitfuncties door één persoon kunnen worden bediend.

PRODUCTIVITEIT

De FX50 is uitgerust met een extreem efficiënte Tuthill® 1,020 cfm / 29,1 m3/min ventilator en een krachtig watersysteem met een waterdrukcapaciteit van 3,000 psi / 207 bar en een doorstroming van 5 gpm / 19-l/min.

ROBUUST ONTWERP

Het drievoudige filtersysteem met cyclonale scheider reinigt de lucht voordat deze het filter bereikt, waardoor onderhoud wordt geminimaliseerd.

VEELZIJDIGHEID

 • De grote verscheidenheid aan toepassingen van de FX50 omvat bedekte nutsvoorzieningslijnen blootleggen, putreiniging, reiniging site gestuurde boormachine, reparatie waterlekken, reiniging klepkist en nutsvoorzieningenhuis, commerciële en gemeentelijke slibopruiming en tuinaanleg en landschapsaanleg, en posthole graven.
 • Met keus uit boorresttanks (tot 3028 l) en watertanks (tot 1893 l) wordt voldaan aan alle eisen van vrijwel elke zachte graaf- of reinigingsjob.
 • Het systeem kan worden besteld in de fabriek, op een trailer gemonteerd of stand-alone, zodat u het op uw eigen trailer of dieplader kunt monteren.

GEBRUIKSGEMAK

Met de optionele omkeerdoorstroming en standaard volledige openende hydraulische tankdeur is het lossen van boorresten snel en makkelijk.

OPERATORCOMFORT

De FX50 is de stilste vac in zijn pk-klasse, voor minimale verstoring in geluidssensitieve gebieden en voor meer operatorcomfort.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch FX50 zuigwagen kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?