Bentoniet

Bentoniet boorvloeistof producten.

Bentoniet boorvloeistof / kleikorrels wordt door ons uit voorraad geleverd in verschillende eenheden en kwaliteiten. Ditch Witch Benelux levert o.a. Baroid TUNNEL-GEL PLUS bentoniet, Baroid DRILL-GROUT, CMC, Cebogel, Cebo OCMA,  Barasol-R, EZ-MUD Polymeren, N-SEAL en diverse andere producten en additives.

Eigenschappen

Baroid IDP was een van de eerste boorvloeistofbedrijven die zijn uitgebreide kennis van boorvloeistof toepaste op de horizontale gestuurde boorbedrijfstak. Vroeger was het duidelijk dat kennis van conventioneel horizontaal boren uit de wereld van de oliewinning niet toepasbaar was in de wereld van nutsvoorzieningen en rivierkruisingen.

Moeder natuur dicteerde — zoals altijd — dat het boren voor nutsvoorzieningen en rivierkruisingen andere optimalisering van boorvloeistofeigenschappen vereist dan die bij horizontaal boren in het olieveld. De formaties die men tegenkomt bij het kruisen van nutsvoorzieningen en rivieren zijn voornamelijk los zand, gravel en reactieve klei.

Als u geconfronteerd wordt met een problematische horizontale booractie, heeft Baroid IDP de producten en service die aan uw individuele wensen voldoen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?