Pompinstallatie

CUSTOM MADE POMPINSTALLATIES

Ditch Witch Benelux is een totaalleverancier: wij willen u als klant zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen nemen. Daarom leveren wij naast het complete assortiment Ditch Witch machines en onderdelen ook custom-made pompinstallaties, opgebouwd uit uitsluitend hoogwaardige componenten en optimaal afgestemd op uw boorinstallatie.

Met deze service zijn wij uniek in de Benelux en hebben wij inmiddels vele beproefde oplossingen ontwikkeld. Het bouwen van custom built pompinstallaties is dan ook een van onze specialiteiten.

Geheel op maat.

Uw pompinstallatie wordt door ons op maat gebouwd, geheel naar uw specifieke wensen en behoeften. Daarbij kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring, met als bijkomend voordeel dat u niet afhankelijk bent van verschillende partijen. Van ontwerp tot uitvoering hebben wij namelijk uw gehele project in eigen beheer. Hierdoor bent u zeker van de beste oplossing voor uw situatie en een duurzame, optimaal functionerende pompunit van topkwaliteit. En vanzelfsprekend kunt u rekenen op een uitstekende service vóór, tijdens en na de levering van uw pompsysteem.

Eigenschappen

Ditch Witch Benelux levert onder meer de volgende pompinstallaties:

  • Mudpomp / bentonietpomp / centrifugaalpomp

voor het onder hoge druk verpompen van bentoniet en andere abrasieve vloeistoffen.

  • Hogedruk pompinstallatie van het merk FMC
  • Mobiele pompunit

deze is voorzien van dieselmotor of elektromotor en inzetbaar op verschillende locaties waar u maar wenst. Deze pompinstallaties zijn desgewenst zelfrijdend uit te voeren door middel van een rupsonderstel. Besturing en bediening gebeurt via draadloze afstandsbediening.

Onze pompinstallaties zijn ook te gebruiken in combinatie met boorinstallaties van andere merken.

Wilt u meer weten over onze oplossingen op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs om uw wensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Meer informatie?