De groeiende populariteit van de schranklader

Waarom steeds meer aannemers kiezen voor de schranklader

De schranklader, ook wel skid steer genoemd, wordt steeds populairder onder aannemers. De unieke eigenschappen van deze compacte en krachtige machines passen uitstekend bij de behoeften van de bouw- en infra sector in de huidige concurrerende markt. Voor die populariteit zijn verschillende redenen:

Oplossing voor arbeidstekorten

De bouw en de infra hadden vorig jaar het grootste personeelstekort van alle sectoren in Nederland, zo blijkt uit het laatste rapport van het CBS. Dit vraagt om creatieve oplossingen.
Het inzetten van zwaardere machines kan het personeel ondersteunen en de werkdruk verminderen. Schrankladers kunnen dankzij hun uitzonderlijke vermogen zwaardere ladingen tillen en verplaatsen zodat minder ritten en minder mensen nodig zijn. Aannemers kunnen zo besparen op arbeidsuren, efficiënter werken en hogere winsten behalen.

Breed inzetbaar

Schrankladers onderscheiden zich ook door hun flexibiliteit en veelzijdigheid. Dankzij de vele verschillende aanbouwdelen kunnen ze naadloos schakelen tussen verschillende taken. Of het nu gaat om sleuven graven, nivelleren of transporteren, schrankladers passen zich moeiteloos aan en leveren consistente prestaties. Dit vermindert de noodzaak voor meerdere gespecialiseerde machines zodat aannemers aanzienlijk op hun kosten kunnen besparen.

Verhuurbranche

Niet alleen aannemers grijpen steeds vaker naar schrankladers, ook verhuurbedrijven hebben de veelzijdige en gebruiksvriendelijke machine ontdekt. Dankzij de grote verscheidenheid aan aanbouwdelen kan de schranklader het hele jaar door worden verhuurd voor taken als grondverzet, graven, slepen, sloopwerkzaamheden, hovenierstaken, nivelleren en zelfs sneeuwruimen. De machines zijn makkelijk te bedienen dankzij het intuïtieve ontwerp en is met zijn kleine voetafdruk en korte draaicirkel ook prima geschikt voor gebruik op krappe werkterreinen. Het staande platform biedt bestuurders bovendien 360 graden zicht en zorgt voor meer veiligheid.

Waardevolle aanwinst

In een sector die voortdurend op zoek is naar efficiëntie en productiviteit, hebben schrankladers zich bewezen als waardevolle aanwinst voor aannemers en verhuurbedrijven. Met hun indrukwekkende prestaties, brede inzetbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn ze een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar kosten- en arbeidsbesparende oplossingen op de jobsite.

Ditch Witch schrankladers

Wilt u zelf de voordelen van de schranklader ontdekken? Ditch Witch Benelux biedt diverse modellen in verschillende maten en uitvoeringen. Allemaal onderscheiden ze zich door hun gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de lage total cost of ownership (TCO). Bekijk ons assortiment skid steers of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Neem contact met ons op

Meer informatie?