BPS 18/45

Allrounders voor grondwerkzaamheden, asfalt en bestrating

Eigenschappen

  • Sterk gebouwd.
  • Snel gevuld.
  • Makkelijk verplaatst.
  • Veilig gemaakt.
  • Optimaal bekleed.
  • Met gevoel gecomprimeerd.

Deze compacte veelzijdige units zijn onmisbaar bij dagelijks gebruik in de meest voorkomende toepassingen voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden, grondwerken, asfalt en bestrating. Ontwikkeld voor aannemers die op BOMAG-kwaliteit staan!

Neem contact met ons op

Meer informatie?

Sterk gebouwd.
Voor stug doorgaan: het beschermende frame is ontworpen om de motor en andere componenten te beschermen tegen schokken, ongelukken en ruwe behandeling. De kap is optioneel voor de BVP 18/45 en de BVP 18/45 D.

Snel gevuld.
De verwijderbare watertank op de BP-serie heeft een grotere capaciteit en is zelfs uitgerust met een niveaumeter.

Makkelijk verplaatst.
Met de transporthendels heeft u vaste grip op alle modellen bij het laden.

Veilig gemaakt.
De V-snaarbeveiliging is standaard op alle modellen en biedt de operator permanente bescherming tegen letsel en het volledig gesloten model voorkomt veel reparaties.

Optimaal bekleed.
De draaiend opgehangen geleidingshendel is gemonteerd op effectief ‘silentblock’-rubber voeten die de trillingen naar de hand en arm tot een minimum beperken. Deze functie heeft betrekking op zowel de BP- als de BVP-serie.

Met gevoel gecomprimeerd.
Optionele plastic matten bieden bescherming tegen schade aan het bestrate oppervlak. Een belangrijk voordeel bij gecoate oppervlakken. Beschikbaar voor alle modellen.