HG1200

Marktleider met zelfopstellende giek.

Wij weten dat de condities en specificaties op uw jobsite sterk kunnen variëren. De ene week bent u 12″ klei aan het bursten en vervangt u dit door 12″ HDPE en de volgende week snijdt u 2″ adyl-a-pijp en vervangt u dit door nieuwe 3″ polyethyleen. Voor gebruik in diverse jobsituaties heeft HammerHead® Trenchless de HydroGuide® HG1200 kabellier ontworpen. Deze is onbegrensd aanpasbaar binnen de parameters en past in elke specifieke job. Hij heeft de gepatenteerde zelfinstallerende hydraulische giek – een revolutie in de branche – waardoor operators de diepte makkelijk kunnen aanpassen tot 5,5 m. Operators hebben ook de mogelijkheid om de lijnsnelheid af te regelen van 0-34 meter per minuut, en de trekkracht in te stellen tussen 0,5 ton en 12 ton. We geven u totale controle om u van succes te verzekeren, zelfs bij de meest uitdagende jobs.

Eigenschappen

  • Aanleg glasvezel
  • Intrekken kabels
  • Efficiënt
  • Compact

Neem contact met ons op

Meer informatie?

AUTOGIEK

Terwijl andere kabellieren handmatige montage van zware en logge downhole-componenten vereisen, maakt de HG1200 installatie makkelijk en efficiënt met zijn gepatenteerde zelfopstellende hydraulische downrigger. Met een druk op de knop kunnen operators de giek gebruiken en de diepte instellen zonder dat de machine hoeft te worden opgekrikt. Installatie en afbreken nemen slechts enkele minuten in beslag, zodat kostbare tijd op de jobsite wordt bespaard.

EFFICIËNT VERMOGEN

De HG1200 kabellier wordt gevoed door de Kubota® D1105 – een verticale watergekoelde 4-cilinder dieselmotor die voldoet aan de Tier 4 uitstootreguleringen. De 24,8 pk motor is lichtgewicht, betrouwbaar en zuinig met brandstof. Daarnaast levert de radiale zuigermotor een soepeler en consistenter trekkracht.

OPTIONELE FUNCTIES

HammerHead® Trenchless biedt diverse prestatieverhogende opties om aan uw behoeften tegemoet te komen. Een optionele aan de rupsbanden gemonteerde configuratie (HG1200AT) maakt toegang tot lastige plekken mogelijk. Met optionele hydraulische leveling jacks is de downhole-toegang eenvoudig aan te passen. Tenslotte biedt een optioneel Electrical Strike Identification-systeem (ESID) extra veiligheid bij het werken op een volle locatie.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw HammerHead HG1200 kabellier kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.