HG2200

22 ton vermogen tot uw beschikking.

De HydroGuide HG2200 kabellier is ontworpen voor maximale efficiëntie, zelfs bij de zwaarste pipebursting projecten. Maakt gebruik van een draadloze afstandsbediening om alle processen nauwkeurig te besturen, en voor een snelle installatie en soepele trekkracht. Met een druk op de knop kunt u de gepatenteerde hydraulische giek gebruiken en de hoek en diepte nauwkeurig tot 7 meter aanpassen. U kunt ook de afstandsbediening gebruiken om de helling van de machine aan te passen met de standaard hydraulische uitlijningshefbomen. En u heeft totale controle om de onbegrensd aanpasbare lijnsnelheid en druk in te stellen, zodat deze perfect bij het huidige project past — effectieve snelheden van 0 tot 30,5 m per minuut, treksnelheid van 0 tot 18,2 m per minuut bij drukniveaus van 0,5 tot 22 ton. Met de HydroGuide HG2200 heeft u 22 ton vermogen in handen.

Eigenschappen

  • Aanleg glasvezel
  • Intrekken kabels
  • Efficiënt
  • Compact

Neem contact met ons op

Meer informatie?

PRODUCTIVITEIT HEEFT TOPPRIORITEIT

Als het aankomt op tijdsbesparende en makkelijk te gebruiken functies, is er geen andere kabellier die in de buurt komt. Daarom wordt de HG2200 standaard geleverd met hydraulische uitlijningshefbomen met meervoudige posities, volledige draadloze afstandsbediening, extra hydraulisch vermogen, elektrische start op afstand en bediening op afstand voor de zelfstellende mast.

DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING

De HG2200 heeft draadloze afstandsbediening met een zeer nauwkeurig en intuïtief bedieningsplatform, dat uw productiviteit een boost geeft. Zowel lijnsnelheid en druk voor de 762 m kabel zijn onbeperkt aan te passen. Gebruik dezelfde draadloze afstandsbediening voor het intoetsen van effectieve snelheden van 0 tot 30,5 m per minuut, treksnelheden van 0 tot 18,2 m per minuut bij drukniveaus van 0,5 tot 22 ton.

OPTIONELE FUNCTIES

Overweeg voor extra veiligheid het toevoegen van het Electrical Strike Identification-systeem (ESID), een belangrijke maatregel als u dicht in de buurt werkt van andere nutsvoorzieningen. En als toegang belangrijk is, kan de aan de rupsbanden gemonteerde configuratie u in en uit moeilijke locaties helpen.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw HammerHead HG2200 kabellier kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?