RT120

Hiermee streven we de competitie voorbij, dus dat kunt u ook.

Versatility equals productivity. Als het meest veelzijdige lid van de best verkopende kettinggraverfamilie ter wereld kan de Ditch Witch RT120 utility tractor u helpen om productiever te zijn op elke jobsite. Duurzame componenten, ondersteund door 15 jaar beproefde prestaties en een nieuwe 121 pk (90-kW) Deutz®-dieselmotor houden de RT120 de hele dag in volle actie, terwijl u met een breed assortiment accessoires — kettinggraver, ploeg, zaag, kraan, spoeldrager en graafmachine/plaatcombinatie — vrijwel elke taak aankunt. Het is de machine waar klanten steeds bij terugkomen en op vertrouwen. En we hebben hem nog beter gemaakt.

Eigenschappen

Motorvermogen: 121 pk

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

De 121 pk (90-kW) Deutz-dieselmotor zorgt dat de RT120 de hele dag in volle actie blijft. De motor voldoet aan Tier-4i, waardoor er geen kostbare nabewerkingen nodig zijn.

PRODUCTIVITEIT

  • Zeer productief door de hydrostatische aandrijving.
  • Bediening via draaiknoppen geeft de operator nauwkeurige controle over de rijsnelheid en accessoires, wat positief uitwerkt op de productie.
  • Standaard vierwielaandrijving helpt om een uitstekende tractie en mobiliteit te realiseren onder alle soorten jobsitecondities en toepassingen.
  • Het cruisecontrolsysteem detecteert de motorbelasting en past automatisch de rijsnelheid aan voor consistente productie.

ROBUUST ONTWERP

  • Het massieve en stijve frame uit één stuk verhoogt de capaciteit en duurzaamheid; de optionele kantelbare frameoptie helpt bij het graven van een verticale sleuf in ongelijkmatige grond.
  • Rollover Protective System (ROPS) met vier posten bevat een dak; een afgesloten cabine met een airconditioningsysteem is een optie.
  • Door verwijderbare zijpanelen is er makkelijk toegang tot de servicegedeelten; de servicepunten voor de motor bevinden zich aan de makkelijk bereikbare linkerkant, en het oliepeil kan worden gecontroleerd zonder de motorbehuizing te openen.

OPERATORSTATION

  • Het operatorstation heeft een lcd-kleurendisplay voor alle motorinformatie en diagnostiek.
  • Het ergonomisch ontworpen operatorstation heeft een 90-graden draaiende stoel, instelbare armleuningen, makkelijk afleesbaar meterblok en een kantelbare stuurkolom.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch RT125 kettinggraver kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?