RT55

Graven zonder half werk.

De 60 pk (44,7-kW) RT55 ride-on kettinggraver is ontworpen voor de moeilijkste meest stevige landschappen. Compact, krachtig en uitgerust met een stille Deutz-motor werkt de RT55 kettinggraver efficiënt en onopvallend, zelfs in schadegevoelige stedelijke gebieden. En met zijn vele koppelingen is de voor het zware werk gemaakte RT55 net zo veelzijdig als u wilt.

Eigenschappen

Motorvermogen: 62 pk

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

De stille Deutz®-dieselmotor die voldoet aan de uitstootvoorschriften is gebouwd voor maximaal vermogen en minimaal onderhoud.

PRODUCTIVITEIT

  • Accessoires omvatten een kettinggraver, trilplaat, combinatie kettinggraver/trilplaat.
  • Met het tweedelige kapontwerp is makkelijker toegang tot het motorcompartiment mogelijk voor service en dagelijks onderhoud.

ROBUUST ONTWERP

  • Geïntegreerd contragewicht aan de voorkant maakt extra gewichtrekken overbodig, ongeacht welke accessoire er wordt gebruikt.
  • Onderdeel van een compleet microtrenching-systeem met een speciaal geconfigureerde RT45 of RT55 en een speciaal ontworpen zaagblad.
  • Frame voor zwaar gebruik, rijaandrijvingscomponenten en backfillblade montage zorgen voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Planetaire assen leveren een groter koppel bij het wiel en hogere bodemvrijheid.

OPERATORSTATION

Het operatorstation heeft een makkelijk afleesbaar meterblok, 90 graden draaistoel, goed zichtbaar schuin kapontwerp en een optioneel cruisecontrolsysteem.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch RT55 kettinggraver kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?