HammerHead Catamount

De revolutionaire lijn Catamount persluchtraketten van HammerHead® biedt de branche een heen en weer bewegend kopgereedschap dat makkelijk te starten is, ongeacht het luchtdrukniveau, en de eerste pneumatische persluchtraketkop die effectief werkt in zowel harde als zachte grondcondities. De nieuwe Catamount-lijn is momenteel beschikbaar in de gereedschapdiameters 2,5″ / 64 mm, 3″ / 76 mm 3,50″ / 89 mm en 4,00″ / 98 mm, 4,38″ / 111 mm en 5,125″ / 130 mm.

Eigenschappen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

 • SMART HEAD-TECHNOLOGIE
  HammerHead heeft de Catamount zodanig ontworpen dat de kop wordt aangedreven door lucht die de kop reset, waardoor mechanische veren, die in veel trenchless gereedschapontwerpen en bron van problemen vormen, niet nodig zijn. Het ontwerp maakt een sneller en makkelijker start mogelijk, omdat de terugslag niet hoeft te worden overwonnen, zoals in concurrerende modellen. Het Catamount-ontwerp profiteert volledig van de heen en weer bewegende koptechnologie, verhoogt de productiesnelheid in alle grondsoorten en reduceert ook ’tool swim’ bij alle werkdrukken.
 • POWER PORT® REVERSE
  Deze gepatenteerde kwartslagomkeerfunctie vergrendelt het gereedschap pneumatisch in voorwaartse of achterwaartse koppeling, waardoor onvoorziene richtingsverandering tijdens de boring wordt voorkomen. De valve whip is ontworpen om flexibel te zijn, zodat tool binding wordt voorkomen als een boring mislukt.
 • UNIEK IN DE BRANCHE: 2 JAAR GARANTIE
  Bescherm uw investering met twee jaar beperkte garantie op HammerHead Mole persluchtraketten, in vergelijking tot slechts 90 dagen bij de belangrijkste concurrent.
 • GEPATENTEERDE VLOEISTOFVRIJE STAARTKEGEL
  Ontworpen om het binnendringen van vloeistof in de romp van het gereedschap uit te sluiten en daarmee de totale productie te verhogen en levensduur te verlengen.

 • ROMP UIT ÉÉN STUK
  Het Catamount-ontwerp heeft een romp uit één stuk, die is gemaakt van een warmtebehandelde staallegering, in tegenstelling tot gelaste of buisvormige constructies. Door dit ontwerp kan HammerHead een veel zwaardere striker gebruiken, wat voor meer stootkracht zorgt. De romp uit één stuk is ook duurzamer en het gereedschap heeft een langere levensduur.
 • STRIKER SLIJTRINGEN
  Slijtringen voorkomen contact van metaal op metaal, waardoor slijtage wordt verminderd en de prestaties op een constant niveau blijven. Deze ringen zijn gemaakt van een speciaal ontworpen composietmateriaal en hebben een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en een hogere slijtweerstand vergeleken met Teflon® producten van andere aanbieders.
 • ORIGINEEL GEKLEMD ACHTERAAMBEELD
  Neem geen genoegen met beperkingen. Dit originele en in de praktijk geteste ontwerp stelt snel en makkelijk onderhoud op locatie veilig, het kenmerk van de totale lijn HammerHead Mole persluchtraketten. Levert 200% meer klemlast en is de meest veilige en beproefde montage die beschikbaar is.

Neem contact met ons op

Meer informatie?