HammerHead Replaceable Head

De HammerHead® standaard persluchtraketten zijn ideaal voor normale en zachte grondsoorten. De mogelijkheid om de kop te vervangen heeft een langere levensduur van de gereedschapsromp tot gevolg. Standaard persluchtraketten zijn beschikbaar in modellen van 2” / 50 mm tot 8” / 200 mm.

Eigenschappen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

 • UNIEK IN DE BRANCHE: 2 JAAR GARANTIE
  Bescherm uw investering met twee jaar beperkte garantie op HammerHead Mole® persluchtraketten, in vergelijking tot slechts 90 dagen bij de belangrijkste concurrent.
 • ORIGINEEL GEKLEMD ACHTERAAMBEELD
  Neem geen genoegen met beperkingen. Dit originele en in de praktijk geteste ontwerp stelt snel en makkelijk onderhoud op locatie veilig, het kenmerk van de totale lijn HammerHead Mole persluchtraketten. Levert 200% meer klemlast en is de meest veilige en beproefde montage die beschikbaar is.
 • STRIKER SLIJTRINGEN
  Slijtringen voorkomen contact van metaal op metaal, waardoor slijtage wordt verminderd en de prestaties op een constant niveau blijven. Deze ringen zijn gemaakt van een speciaal ontworpen composietmateriaal en hebben een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en een hogere slijtweerstand vergeleken met Teflon® producten van andere aanbieders.

 • GEPATENTEERDE VLOEISTOFVRIJE STAARTKEGEL
  Ontworpen om het binnendringen van vloeistof in de romp van het gereedschap uit te sluiten en daarmee de totale productie te verhogen en levensduur te verlengen.
 • GEPATENTEERDE POWER PORT® OMKERING
  Deze gepatenteerde kwartslagomkeerfunctie vergrendelt het gereedschap pneumatisch in voorwaartse of achterwaartse koppeling, waardoor onvoorziene richtingsverandering tijdens de boring wordt voorkomen. De valve whip is op flexibiliteit ontworpen en beschermt het gereedschap als een boring misloopt.
  OPTIONELE SCHROEFOMDRAAIING
  Deze optie geeft flexibele controle over het gereedschap en heeft een neutrale positie voor eenvoudige lokalisering.
 • OPTIONELE SCHROEFOMDRAAIING
  Deze optie geeft flexibele controle over het gereedschap en heeft een neutrale positie voor eenvoudige lokalisering.

Neem contact met ons op

Meer informatie?