FX20

Hogere productiviteit met weinig ruimte.

De FX20 vacuümgraver is ideaal voor een grote verscheidenheid aan relatief kleine projecten en meervoudige korte runs per dag, inclusief gemeentelijke taken zoals reiniging nutsvoorzieningenhuis, putreiniging, commerciële en particuliere slibreiniging en landschapsaanleg, ondergrondse lokalisering nutsvoorzieningen, posthole-graven en putbeheer op de bouwplaats. Met verschillende opties heeft de 25 pk / 18,6 kW FX20 vacuümgraver de zuigkracht van de grotere FX30 maar kan toch makkelijk worden getransporteerd op een dieplader of open bestelwagen.

Eigenschappen

  • Schadevrij graven
  • Potholing
  • Effectief
  • Efficiënt vacuüm systeem
  • Reparaties & vrijmaken kabels en leidingen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

VERMOGEN

  • De 25 pk / 18,6 kW Kohler® benzinemotor is bekend om zijn betrouwbaarheid en makkelijk onderhoud.
  • Uitzonderlijke zuigkracht van 540 cfm / 15,3 m3/min in een compact extreem duurzaam pakket.

ROBUUST ONTWERP

Een snaaraangedreven ventilator vermijdt de uitlijningsproblemen die samenhangen met een direct aangedreven ventilator, waardoor de FX20 vacuümgraver betrouwbaarder is en makkelijk te onderhouden.

VEELZIJDIGHEID

De skid-gemonteerde FX20 vacuümgraver past in de laadruimte van een open bestelwagen, op een dieplader of een specifiek ontworpen Ditch Witch trailer; in de meeste gevallen is geen CDL vereist.

GEBRUIKSGEMAK

  • De 586 l tank met boorresten is permanent gemonteerd in een hoek van 45 graden, waardoor de stortcyclus snel en makkelijk is.
  • De exclusieve contactloze waterblokkeringsklep beschermt de waterpomp en voorkomt de potentiële lekkages van een vlotterschakelaar, waardoor er gaten in de zijkant van de tank vereist zijn.
  • Het drievoudige filtersysteem met cyclonale scheider reinigt de lucht voordat deze het filter bereikt, waardoor onderhoud wordt geminimaliseerd.

OPERATORCOMFORT

Het operatorconsole aan de trottoirkant is zo ontworpen dat de bedieningselementen makkelijk toegankelijk zijn voor toepassingen op maat. De console kan aan de rechterkant van de unit worden geplaatst.

SUPERIEURE ONDERSTEUNING

Service en ondersteuning hebben bij Ditch Witch Benelux de allerhoogste prioriteit.
Ook voor uw Ditch Witch FX20 machine kunt u wereldwijd rekenen op een ongeëvenaarde inzet ten behoeve van uw succes. Van originele Ditch Witch onderdelen tot specialistisch advies of training. Wij zijn er voor u en helpen u graag.

Neem contact met ons op

Meer informatie?